System- og dokumentasjonsingeniør

Har du lyst til å jobbe med system og dokumentasjon i en spennende teknologibedrift i sterk vekst?

Epax er blant verdens ledende Omega-3 produsenter. Vår sentrumsnære fabrikk i Ålesund, som allerede er en av de største og mest moderne i sitt slag, er nå under utvidelse. Med økt kapasitet og økende salg, kommer behovet for flere dyktige medarbeidere.

Vi søker derfor etter en system- og dokumentasjonsingeniør i 100% fast stilling som skal bidra til å vedlikeholde dokumentasjon, samt til å heve effektiviteten på dokumenthåndtering.

I Epax er vi opptatt av å utvikle selskapet gjennom medarbeidernes personlige vekst og utvikling. Du får jobbe i et kompetent og inkluderende team som sørger for at vi hele tiden er i forkant og setter nye bransjestandarder. 


Ansvar og arbeidsoppgaver:
 • Håndtere endringer og avvik i henhold til bedriftens systemer for dette
 • Strukturere og forbedre dokumentasjonsprosessen i tekniske prosesser og endringer
 • Utarbeide og oppdatere prosedyrer for tekniske anlegg i samarbeid med relevante spesialister
 • Oppdatere og ajourføre teknisk dokumentasjon på anleggene og utnytte programvare til formålet
 • Ansvar for merking og skilting av installasjoner og anlegg
 • Bistå med fagkompetanse og metode i prosjekter knyttet til dokumentasjon
 • Bidra til etterlevelse av GMP og at selskapet er «compliant» ihht krav fra myndigheter og internt


Ønskede kvalifikasjoner:
 • Utdannelse på bachelor nivå innen tekniske fag
 • God skriftlig framstillingsevne på norsk og engelsk
 • Erfaring fra produksjonsbedrift, gjerne farmasøytisk- eller næringsmiddelindustri


Ønskede personlige egenskaper:
 • Gode samarbeidsevner og trives i et team
 • Strukturert og analytisk, med teknisk innsikt
 • Nøyaktig med god gjennomføringsevne
 • Proaktiv med vilje til å ta på seg uforutsette oppgaver 
 • Trives i et operativt og hektisk produksjonsmiljø


Hvorfor vil du jobbe hos oss?

Som system- og dokumentasjonsingeniør hos oss får du jobbe i et sterkt, tverrfaglig miljø, som har fokus på å utvikle tekniske løsninger og prosesser av høy kvalitet. Du vil være en del av fabrikkens tekniske miljø, med store muligheter for faglig utvikling og erfaringsdeling. Og du vil også arbeide tett opp mot kvalitetsavdelingen i Epax. Vi tilbyr konkurransedyktige lønnsvilkår, inkludert gode pensjons- og forsikringsordninger. Våre medarbeidere er den sterkeste ressursen vi har, og vi har fokus på et godt arbeidsmiljø. Du får jobbe på en unik arbeidsplass sentralt i Ålesund, hvor produksjon, forskning og administrasjon er samlet i et topp moderne anlegg. Epax sin fabrikk i Ålesund er godkjent for produksjon av aktive farmasøytiske ingredienser. Opplæring vil bli gitt innen «Good Manufacturing Practice» for farmasøytisk industri.


Er du en ordensperson som ser løsninger som letter jobben for andre i teamet, vil sørge for at dokumentasjonen er i overenstemmelse med regulatoriske og interne krav? Vil du bidra til at vi får utnyttet potensialet som ligger i å jobbe mer effektivt med vedlikehold og lagerstyring? Da vil vi høre fra deg!


Nærmeste leder og kontaktperson for spørsmål om stillingen er Technical Manager Martin Valen.


Søknad sendes snarest og innen 10.04.2022

Epax AS produserer og leverer Omega-3 konsentrater til det globale kosttilskudds- og farmasimarkedet. Flere års offensiv satsing på unike kvalitetssystemer, FoU, et moderne produksjonsapparat og innovativ markedskommunikasjon, har bragt Epax helt i verdenstoppen. Vi leverer vitenskapelige underbyggede høykvalitetsprodukter som er skreddersydd for spesifikke helsetilstander. En helintegrert verdikjede sikrer sporbarhet og produktsikkerhet fra hav til ferdig Omega-3 produkt i bulk. Vårt eget miljøprogram - "EcoVision" - fokuserer på bærekraftig forvaltning av havets ressurser og miljøvennlig produksjon.

Epax er en del av Pelagia AS, verdens ledende produsent av pelagisk fisk, marint protein og marine oljer. Pelagia har 27 fabrikker i Nord-Europa, og omsetter for totalt 6,1 milliarder NOK.