Kybernetiker/prosessingeniør med spesialisering i reguleringsteknikk

Har du lyst til å jobbe med avansert prosessteknologi i en bedrift med innovative teknologiløsninger?

Epax er blant verdens ledende Omega-3 produsenter. Vår sentrumsnære fabrikk i Ålesund, som allerede er en av de største og mest moderne i sitt slag, er nå under utvidelse. Med økt kapasitet og økende salg, kommer behovet for flere dyktige medarbeidere. 


Vi har i flere år høstet driftsfordeler i fabrikken med et sentralt styresystem, men har mer å hente gjennom prosessforbedringer. Vi søker derfor en kybernetiker/prosessingeniør i 100% fast stilling som bl.a. ved å analysere driftsdata, skal bidra i videreutviklingen av selskapets prosessteknologi.  


I Epax er vi opptatt av å utvikle selskapet gjennom medarbeidernes personlige vekst og utvikling. Du får jobbe i et kompetent og inkluderende team som sørger for at vi hele tiden er i forkant og setter nye bransjestandarder. 


Ansvar og arbeidsoppgaver
 • Lede arbeidet med å finne løsninger på reguleringstekniske utfordringer
 • Delta i feilsøking og driftsoptimalisering i prosessanleggene
 • Avdekke nye muligheter og utfordringer gjennom datafangst
 • Administrator for bedriftens sentrale styresystem
 • Planlegge og lede alle oppgraderinger på styresystemetØnskede kvalifikasjoner
 • Utdannelse på masternivå som kybernetiker eller prosessingeniør med spesialisering i reguleringsteknikk, alternativt annen relevant kompetanse på masternivå
 • Erfaring med sentrale styresystem, gjerne ABB 800XA
 • Erfaring innen design eller modifikasjon av prosessanlegg
 • Erfaring fra prosess-/produksjonsbedrift, gjerne fra olje og gassØnskede personlige egenskaper
 • Gode samarbeidsevner og trives i et team
 • Strukturert og analytisk, med teknisk innsikt
 • Veloverveid med høy grad av nøyaktighet og gjennomføringsevne
 • Nysgjerrig med vilje til å ta på seg uforutsette oppgaver 
 • Trives i et operativt og hektisk produksjonsmiljøHvorfor vil du jobbe hos oss?

Som kybernetiker/prosessingeniør hos oss får du jobbe i et sterkt, tverrfaglig miljø, som har fokus på å stadig flytte grensene for hva vi kan oppnå. Som ansvarlig for styresystemet, vil du arbeide tett med fabrikkens prosessingeniører og prosjektingeniører. Du vil være en viktig bidragsyter i å sikre kontinuitet i fremstillingen av omega-3 produkter med høy grad av renhet og kvalitet. Vi tilbyr konkurransedyktige lønnsvilkår, inkludert gode pensjons- og forsikringsordninger. Våre medarbeidere er den sterkeste ressursen vi har, og vi har fokus på et godt arbeidsmiljø. Du får jobbe på en unik arbeidsplass sentralt i Ålesund, hvor produksjon, forskning og administrasjon er samlet i et topp moderne anlegg. Epax sin fabrikk i Ålesund er godkjent for produksjon av aktive farmasøytiske ingredienser. Opplæring vil bli gitt innen «Good Manufacturing Practice» for farmasøytisk industri.

Er du en person som vil jobbe bredt og helhetlig med avansert prosessteknologi, ønsker å bidra til at vi tar viktige steg videre og samtidig få spennende, positive, faglige utfordringer? Da vil vi høre fra deg!

Nærmeste leder og kontaktperson for spørsmål om stillingen er Technical Manager Martin Valen.

Søknad sendes snarest og innen 10.04.2022

Epax AS produserer og leverer Omega-3 konsentrater til det globale kosttilskudds- og farmasimarkedet. Flere års offensiv satsing på unike kvalitetssystemer, FoU, et moderne produksjonsapparat og innovativ markedskommunikasjon, har bragt Epax helt i verdenstoppen. Vi leverer vitenskapelige underbyggede høykvalitetsprodukter som er skreddersydd for spesifikke helsetilstander. En helintegrert verdikjede sikrer sporbarhet og produktsikkerhet fra hav til ferdig Omega-3 produkt i bulk. Vårt eget miljøprogram - "EcoVision" - fokuserer på bærekraftig forvaltning av havets ressurser og miljøvennlig produksjon.

Epax er en del av Pelagia AS, verdens ledende produsent av pelagisk fisk, marint protein og marine oljer. Pelagia har 27 fabrikker i Nord-Europa, og omsetter for totalt 6,1 milliarder NOK.